Seyhan Belediyesi İlkokulu

WEB https://seyhanbelediyesiilko.meb.k12.tr
Adres : OVA MAH. 44015 SK. SEYHAN BELEDIYESI ILKOKULU BLOK NO: 5 SEYHAN / ADANA
VİZYON : Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, yeniliklere açık, olaylara geniş açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, ülkesine faydalı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. VE; İstiyoruz ki ;okulumuzda birinci öncelik , öğrenme sürecinin en iyi şekilde işletilmesi olsun. İstyoruz ki ; veli öğrencisini gönderdiği okuldan gurur duysun. İstiyoruz ki ; öğretmenler ve öğrenciler öğrenme sürecinin içinde yer almaktan mutluluk duysun. İstiyoruz ki ; çalışanlar yapmakta olduğu işten keyif alarak bunu yaşamına yansıtıp okuldan övünsün. İstiyoruz ki ; okulumuzda yer alan herkes , her zaman gelişme ve değişime açık ve üretici olsun. İstiyoruz ki ; okulumuzun en önemli desteği ve parçası velilerimiz olsun.
MİSYON : Bütün öğrencilerimize bir beceri olarak öğrenmeyi , davranış haline getirebilen ve öğrenmek için çaba harcayabilen kişiler olarak yetişmelerine imkan sağlamaktır . Onları 21. yüzyıla hazırlamak için varız. Amacımız ; okulumuzu tercih eden öğrencilerin iyi eğitilmelerini sağlamak ve başarılı bir birey olarak hayata atılmalarını sağlamaktır. İNANDIĞIMIZ İLKELERİMİZ İnanıyoruz ki ; Eğitim ve Öğretim sürecinin merkezinde öğrenci olmalıdır. • İnanıyoruz ki ; eğer bir öğrenci desteklenip yüreklendirilmişse kendine güven duymayı öğrenir. • İnanıyoruz ki ; eğer bir öğrenci okul içerisinde dostluk ve arkadaşlık görmüşse mutlu olmayı öğrenir. İnanıyoruz ki ; biz bir aile ortamı oluşturup birbirimize veririz. • İnanıyoruz ki ; biz yeni öğrenme ortamında ,her zaman açık olarak bilgi ve becerilerimizi geliştiririz. • İnanıyoruz ki ; biz heyecanlı , üretken , dinamik ve farklıyız .
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Isınma : KLİMA
Servis : YOK
Ulaşım : Şakirpaşa Dolmuşları, Belediye Otobüsleri(110 ve 121)
Yerleşim Yeri : ŞAKİRPAŞA-Ova Mahallesi SEYHAN/ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Seyhan ilçesinde bulunmaktadır.Çarşı merkeze dolmuş ve otobüs ile 10 dk mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :